tisdag 11 mars 2014

Sportlovet

För lite drygt en vecka sen avslutades sportlovet.
Ett innehållsrikt program hade vi tillsammans med våra mötesplatser totat ihop.
Här fanns fotbollscuper, dansworkshops, tröjtryckning, konsert, filmvisning och annat att välja på. Roligt att kunna erbjuda ett så pass varierat program.

Veckan startade med cirkelträning för tjejer och framåt kvällen visade vi det brittiska dramat "Kidulthood". Uppskattat av dem som deltog.
Nästa dag stod tröjtryckning på programmet, tröjor till fotbollscupen dan därpå och spontantryckning framåt kvällen, som sidoaktivitet till det hade vi lånat in ett PS3 för de som väntade på att trycka.
Onsdagen var lika med fotbollscup. 14 lag var med och kämpade om förstaplatsen och i väntan på sin speltid erbjöds sällskapsspel och vi fixade lunch till alla deltagare. På kvällen tog en workshop i dans vid med inlånad danscoach, Emilio Olimberio. Hiphop new style fick ett 15 tal unga ta till sig. Med ett smittande sätt fick Emilio alla att lära sig något nytt och att röra på sig med ett leende. :-) På torsdagen körde vi vidare med den så populära fotbollen och på kvällen var det en öppen repetition för det nya hiphop-live projektet i replokalen.  Veckan avslutades med konsert i caféet med just detta projekt. Pop & rockmusiker mötte rappare som aldrig tidigare kört med livemusik. Det var spännande och riktigt roligt att vara med om tyckte alla inblandade.  Slutet gott allting gott, snart är det påsklov och vi planerar för fullt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar