tisdag 3 augusti 2010

SOMMAR 2010

Hej.

Sommaren med Ungdomens Hus har varit grym! Alla de aktiviteter som vi hade planerat genomfördes och vi hade det helt fantastiskt.
Festen som invigde sommaren var hur bra som helst. Efter det stod det läger på planeringen.

Vi åkte till Kärsö 17 Juni med 25 ungdomar. Ute på Kärsö åt vi lunch i restaurangen. Efter det kollade vi in rummen som vi skulle sova i... Sen badade vi, paddlade kanot, spelade fotboll och bränn boll. Senare när det blivit mörkt grillade vi marsmellows och olika korvar, hur mysigt som helst.
Under natten sov några. De andra var uppe och körde charader och annat.
Kul hade vi i varje fall!

Andra lägret som vi åkte på gick till fantastiska skärgårds ön Grinda den 22a Juni. Vi tog båten ut med 20 ungdomar.
Ute på Grinda hade vi hyrt hela vandrar hemmet. Detta innebär att vi hade hela den delen på ön för oss själva. Flera små stugor att sova i, en stort hus med kök. Bastu och bad brygga och grill plats. Under dagen softade vi. Några badade och solade, andra gick på promenad och utforskade ön. Vi gick tillsammans bort till den lilla affären köpte glass och satt i solen o snackade. Hur nice som helst.
Foto gruppen var med på detta läger och de var ute med Shahab och fotade under dagen.
Till middag grillade vi kyckling spett och gjorde potatis sallad tillsammans i vårt stora kök. Sen satt vi ute i solen på den enorma gräsmattan och åt tillsammans. När det vart mörkt satt vi alla tillsammans runt läger elden och Amanda och Jem berättade grymma historier. Några vart så rädda att de knappt vågade sova själva... Men de löste sig :)

Bilder kommer!

/ Jessica :)

Mer info om våra andra aktiviteter som gjordes samt bilder på dessa kommer upp under veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar